Tuesday, July 5, 2022
HomeOffice DecorVelotix Places of work - Tel Aviv

Velotix Places of work – Tel Aviv


As soon as a drained and outdated industrial constructing is now dwelling to the revitalized places of work for Velotix, an energizing house to satisfy the wants of the high-tech firm within the coronary heart of Tel Aviv.

RUST architects designed the welcoming aesthetic for workers on the Velotix places of work in Tel Aviv, Israel.

RUST Architects has accomplished the planning and design of the places of work of a high-tech firm within the enterprise middle of Tel Aviv. The places of work are situated in an outdated industrial constructing the place every ground was beforehand used for an additional gentle trade.

So as to honor the historical past of the inside of the constructing alongside the love of the homeowners of the corporate for loft residences with an industrial previous, the architects selected to design the places of work whereas preserving the open and uncovered house.

The primary kitchen, comparable as in residence grew to become the middle of the venture and is painted deep inexperienced and utilizing a inexperienced marble floor.

The concrete ceiling has been uncovered and all lighting, electrical and air con methods cross via uncovered tubes on prime of it.

A white steel library separates the work areas from the general public house and produces intimacy.

Tender and comfortable furnishings in deep shades scattered all through the general public house that’s all coated with gentle and heat oak parquet flooring. 2 shades of grey have been chosen for your complete house and a uniform peak line cuts via them which highlights the ceiling and creates a way of peak.

The bathrooms and bogs are coated with ceramic tiles in vivid colours, with the assistance of heat lighting and a painted ceiling offers the ambiance through which it turns into homely, nice and an intimate feeling.

The shopper, a pop artwork collector requested to put a few of our creations on the workplace partitions. Uncovered block partitions in a light-weight grey end allowed the artwork to realize a spot of honor and grow to be extra splashes of shade within the house.

All the small print of the carpentry, frames and lighting have been designed within the architects’ workplace with a holistic thought to create a snug work house the place you’ll be able to keep for a lot of hours and really feel a nice and enveloping feeling.

Design: RUST architects
Design Workforce: Shany Tal, Raanan Stern, maayan karni dustra
Pictures: Itay Benit

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments