Febrero Studio designed the Socios.com places of work benefiting from the views and pure mild in Madrid, Spain.

Socios.com aimed, for its new headquarters in Madrid, an workplace model that represented the spirit of the model. The intention was to keep up a sober model however incorporating some parts that allowed to melt the seriousness supplied by the chosen supplies and company colours, additionally subtly approaching the world of sports activities. The privileged location and views of the area, overlooking the Plaza de España in Madrid, led to place each places of work and open workplace space alongside the façades, whereas the remainder of this system is contained in two defined volumes, which utterly ignores the construction of the constructing serving to to generate sudden circulations that assist this system and the performance of the workplace.

Design: Febrero Studio
Images: Germán Saiz