Parallel Design Group accomplished the London Witte places of work with a number of work areas and a design that embraces the view in Indianapolis, Indiana.

Parallel Design Group designed London Witte CPA, positioned within the Salesforce Tower off of Monument Circle in Indianapolis. Parallel was honored to be chosen because the design associate for this prestigious agency which overlooks Indy’s personal Lucas Oil Stadium.

Parallel labored with London Witte to account for his or her ever-growing staff in an area that will suffice for his or her groups for years to come back. Earlier to Parallel’s partnership with London Witte, their previous area was dated and definitely wanted a contemporary re-fresh. The tip purpose was creating an energizing area that made workers need to come to work.

With a brand new approach of working with purchasers within the Put up-Pandemic local weather, it was important that Parallel offered alternatives throughout the constructed atmosphere for versatile work; permitting workers to have each private and collaborative areas to work and stay from for optimum wellness and work. We applied personal places of work, personal workstations, personal Moms/Wellness Room, and loads of collaborative areas such because the Social Hub, Convention Rooms, and many others; all with expandable options.

Know-how integration amongst the shared collaborative areas was a key addition to the design; permitting groups to schedule out conferences, trainings and conferences and keep organized through-out their work day.

We leaned closely on our associate and buddy at Officeworks to specify glossy furnishings items all through – nodding to a distinguished fashionable and welcoming vibe; most notably within the foyer.

To offer the area a singular ingredient, we additionally designed customized casework for the foyer; a real WOW-factor upon entrance with excessive distinction and nice texture. We have been proud to showcase loads of ending touches throughout the area that really tied a bow round all of it; from high-end décor and fashionable paintings to splashes of greenery all through.

Design: Parallel Design Group
Images: The Addison Group