Switchup used playful particulars, pure gentle, and muted colours for the Komodor places of work in Tel Aviv, Israel.

Komodor is a know-how firm that provides coders and builders a seamless method to assess and troubleshoot bugs throughout their whole improvement stack. Komodor is younger, vibrant startup firm, so Switchup designed a youthful, vivid, and vibrant workplace house with loads of potential for the corporate to develop and make it its personal. The Komodor workplace house provides staff enough house to get stuff completed whereas additionally selling collaborative work and efficient breaks.

Komodor’s open and clear workplace house is awash in trendy strains, pure wooden panelling, and calming deep sea blue-green tones. Whereas in an high-ceilinged industrial warehouse setting, the Komodor house is dropped at human scale utilizing softly-lit wall sconces at simply above eye degree.

Undertaking groups at Komodor have quite a few choices in relation to workstation modality, however there’s a massive frequent working space with collaborative work tables. Every desk is separated by a small privateness display screen to take care of some degree of human scale whereas working in a big house. Pure wooden tones accent these areas to make them each enticing and purposeful for workers.

Double fridges, a big bar, and a espresso station within the kitchen makes this house extremely sensible for a big workforce. Excessive up, greenery creates a way of bringing the skin in, and is an excellent juxtaposition to the economic piping within the house. A neon signal brings a playful factor to the décor, and the identical sea blue inexperienced colour story is current within the flooring to ceiling cabinetry to create a way of cohesion with the remainder of the workplace. Seating is obtainable in each spherical café tables and chairs and an extended, communal banquet desk with seating.

Komodor is a younger, vibrant firm. That’s mirrored within the kitchen and break room, the place trendy lighting and playful trendy artwork assist the house seem younger. Broad home windows give staff and friends a view of town whereas additionally offering a secondary supply of sunshine within the space.

Design: Switchup
Images: Peled Studio