Shirli Zamir Design Studio was tasked to present Hailo an entire sense of area for his or her places of work in Tel Aviv, Israel.

Hailo Applied sciences is a number one supplier of Synthetic Intelligence processors for edge gadgets.

The brand new places of work are situated on the fifteenth and sixteenth flooring on a excessive flooring in a posh of a multi-story workplace towers, within the coronary heart of Tel Aviv.

The design idea was impressed by the corporate’s brand, it’s form and shade led us to create the linear and geometric design language that’s mirrored in a different vary of scales, and tells the story of each the corporate and their area.

A part of the temporary was that the open area seaters obtain a yard of their very own, a clear cell, permitting communication but privateness. And so, we created a personalized wood string partition that divides the working stations from the corridors to realize this.

The linear rhythm is expressed all through the mission within the particular carpentry, within the reception space and the interior stairs connecting the 2 flooring.

Getting into the area individuals are welcomed to a ready space, lounge like furnished. Adopted by an inviting cafeteria with cozy furnishings, such as you would count on to see in a heat salon.

One in all our goals on this mission was taking a big area, and discovering a approach to prepare it in order that it nonetheless feels homey for the guests. We achieved this through the use of colours, materials, and textures.

Design: Shirli Zamir Design Studio
Pictures: Peled Studios