Mansfield Monk introduced in enjoyable colours, artistic finishes, and greenery for Aspen‘s places of work in London, England.

Our newest undertaking with Aspen is the total redesign of three flooring of 30 Fenchurch Avenue, their London headquarters.

Aspen sought to boost their presence within the market with a high-quality atmosphere for shoppers and brokers. The transient included a high-end new reception, enterprise lounge and versatile shopper assembly suite.

The concierge reception was to be welcoming and memorable with a excessive influence design and emphasis on Aspen’s hospitality. The journey by way of the house takes you thru a luxe hotel-like foyer resulting in the enterprise lounge sales space space, central to the assembly suites and supported by a catered espresso bar. Assembly rooms present a mixture of formal and casual settings, primarily designed for each guests and employees, with advantageous eating.

Within the open plan a brand new 60% desk to employees ratio was developed. The design helps hybrid and agile working all through, selling collaboration with versatile hubs and casual workspaces.

The central employees facility is The Hub, overlooking the River Thames and Tower Bridge. It’s designed for use all through the day for each employees eating and collaboration.

With Aspen’s emphasis on employees wellbeing, biophilic parts are current all through the whole undertaking. The palette is heat with wealthy textures, pure timbers and refined city particulars.

Design: Mansfield Monk
Contractor: ISG
Pictures: Tom Inexperienced